dit is de Coaching Academy International

Wat in 1998 startte als een coachopleiding (destijds de derde in Nederland) die via de niveau’s van het gilde-leren kon worden doorlopen, is nu een vooraanstaande en levendige community van mensen die hun persoonlijke en professionele ontwikkeling zeer serieus nemen en die geloven in een nieuwe stijl van leiden, begeleiden en communiceren.

een nieuwe wereld

Wij geloven dat de zelf-ontwikkeling en het zelf-bewustzijn van mensen de basis is van een vervullend leven, van vruchtbare en creatieve relaties, van succesvolle en onderscheidende ondernemingen en van een veelzijdige en kleurrijke samenleving. Een wereld waarin mensen naast en met elkaar leven, met een open oog voor zichzelf en voor de ander. Een wereld waarin mensen bereid zijn om verantwoordelijkheid te nemen voor wat hun eigen ontwikkeling, het welzijn van de ander en het leven zelf van hen vraagt.

de vragen van deze tijd

We werken vanuit Naarden-vesting, en vanuit elke andere plek ter wereld waar ons werk ons brengt. We leven daarbij, met vallen en opstaan, onze belangrijkste waarden na: schoonheid, authenticiteit, verbinding en ontwikkeling. Het vooruitstrevende gedachtegoed van mensen als Carl Gustav Jung, Martin Buber, Emmanuel Levinas, Wolfgang Goethe, Carl Rogers, Viktor Frankl inspireert ons om hun ideeën over de ontwikkeling van mensen verder te brengen en toe te passen in onze huidige wereld en de tijd waarin we leven met de specifieke vraagstukken die daarbij horen.

bijdragen

We leiden niet alleen mensen op in een nieuwe en duurzame stijl van leiden, begeleiden, communiceren. Wij proberen op onze manier bij te dragen aan een samenleving  waarin mensen, vanuit wie ze ten diepste zijn, bijdragen aan hun eigen leven en aan dat van anderen.

Dat is – onder aan de streep – waar we het voor doen. Wat ons drijft en waar we naar verlangen.