Wij vinden het leuk om op deze website mensen, die bij ons zijn opgeleid, de gelegenheid geven om zich te presenteren.

Waarom?

In de eerste plaats omdat we trots zijn op onze mensen – en dus ook op jou – en omdat we hopen dat we op deze manier kunnen bijdragen aan jouw zichtbaarheid en vindbaarheid als professionele coach.

In de tweede plaats omdat we een specifieke – en soms wat eigenwijze – visie hebben op kwaliteit en op coachen en dat het feit dat jij bij en door ons bent opgeleid wat ons betreft een indicatie is van jouw kwaliteit als coach. Op deze manier kun je potentiële cliënten en opdrachtgevers eenvoudig laten zien dat wij onze hand voor jou in het vuur steken.

Mocht je het leuk vinden om jouw naam plus foto en bijhorende info op de website vermeld te hebben:

1. lees dan onderstaande „spelregels” aandachtig door.
2. vul het digitale aanmeldingsformulier naar waarheid in.
3. mail tegelijkertijd een scherpe digitale waarop jouw gezicht goed te zien is (afmetingen minimaal 250×250 pixels) toe aan info@coachingacademy.com.

Spelregels

1. Het plaatsen van de informatie plus de bijhorende foto op de website is  na het behalen van een certificaat voor rekening van de Coaching Academy.
2. De Coaching Academy beslist zelf of de door jou toegezonden foto wordt gebruikt of dat er gebruik gemaakt wordt van foto’s die wij zelf van jou hebben.
3. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele beeldrechten die berusten op het door jou aangeleverde beeldmateriaal.
4. Nadat het certificaat door jou is behaald, blijft jouw naam anderhalf jaar op onze website staan (mits jij daartoe het bijgevoegde formulier invult). Daarna zijn wij vrij om de vermelding te verwijderen als wij in die periode niet hebben kunnen waarnemen (bijvoorbeeld tijdens intervisies of themadagen of middels het coachen in het Gilde etc.) dat jij nog altijd op het bij ons gerealiseerde niveau werkt. Wij zijn niet verplicht om jou op de hoogte te stellen als we jouw gegevens verwijderen.
5. Wij kunnen op jouw verzoek jouw gegevens in de loop van de tijd wijzigen. Daartoe vul je opnieuw het digitale formulier in. De kosten voor wijzigingen bedragen 25 euro,- per keer. Als je een nieuw certificaat bij ons haalt (waardoor je status verandert) nemen wij natuurlijk de wijzigingskosten voor onze rekening.
6. Het eventueel laten verwijderen van jouw gegevens is kosteloos. Je kunt daartoe een verzoek per mail indienen bij inf0@coachingacadem.com.