Arine van Rijn

Arine van Rijn

meelezend opleider

Arine van Rijn startte begin 2014 bij ons aan de coachopleiding en studeerde in 2019 af als Vakmanschapper. Ze specialiseerde zich onder andere in team ontwikkeling en rouw- en verliesbegeleiding. Momenteel is zij meelezend opleider voor de Leergang Professioneel Coachen groepen. Iedere student zal zij persoonlijk begeleiden en uitdagen in zijn of haar ontwikkeling.

Caroline van der Weijden

Caroline van der Weijden

studieadviseur | (meelezend) opleider

Caroline van der Weijden (1968) studeerde muziekwetenschap in Utrecht, volgde de weg naar Meesterschap bij de Coaching Academy International en maakt daarnaast intensief werk van een levenslange zangstudie. Bij de Coaching Academy is zij actief als mee-lezend opleider bij diverse leergangen, coacht zij studenten en inventariseert en coördineert zij de individuele leerwensen van de studenten op de hogere niveau’s zodat de aangeboden activiteiten op de kalender optimaal aansluiten bij de behoeften.

Loek Oudeman

Loek Oudeman

oprichter | hoofdopleider

Loek Oudeman studeerde theologie en filosofie in Brussel, Pasadena (Californië) en Nijmegen. Hij liet de wereld van de kerk achter zich, maar bleef geboeid door de vraag wie mensen zijn, wat hen drijft, waar ze naar verlangen en vooral wie ze worden als ze de uitdaging aangaan om zichzelf ten volle te leren kennen en te ontwikkelen. In 1998 richtte hij de Coaching Academy International op. Om ook zichzelf te blijven ontwikkelen volgde hij de opleiding tot Jungiaans Therapeut.

Margreet Rierink

Margreet Rierink

directeur

Margreet Rierink is sinds 2006 mede-eigenaar en eind-verantwoordelijke van de Coaching Academy International. Zij is haar leven lang geboeid door schoonheid. Niet alleen de schoonheid van de “dingen” maar vooral ook de schoonheid van de communicatie. Als mensen oprecht moeite doen om de ander en zichzelf te verstaan en de schoonheid van processen als mensen of groepen mensen vanuit zichzelf datgene tot stand brengen dat bij hen past of waartoe zij zich geroepen voelen.

Yasmin Oudeman

Yasmin Oudeman

verantwoordelijk voor interne- en externe communicatie

Yasmin Oudeman wordt gedreven om verhalen in zowel tekst als beeld kloppend te maken. Voor haar gaat dat verder dan zomaar iets moois maken. Het is haar doel dat het echt iets communiceert en iets te weeg brengt bij de ander. Ze heeft nog vele ideeën en dromen om te verwezenlijken bij de Coaching Academy.