Loek & Margreet schrijven …

Schrijven en zelf-ontwikkelen zijn in onze beleving onlosmakelijk met elkaar verbonden. De discipline om in woorden te vatten wat je meemaakt, wat je beleeft, wat je je afvraagt, wat je raakt, op welke vragen je antwoorden zou willen vinden, is tijdrovend maar tegelijkertijd o zo vruchtbaar.

Het is beslist niet de enige weg waarlangs zelfreflectie plaatsvindt (een goed gesprek met de Ander kan net zo effectief zijn) en soms brengen we het nauwelijks op, maar vroeg of laat blijken papier en pen toch onze trouwste metgezellen op onze weg naar zelfontwikkeling, zelfbewustzijn en zelfonderzoek. Maar ook naar het vinden van een verhouding tot de dingen die zich om ons heen voordoen. Kortom schrijven speelt een belangrijke rol in de relatie met onszelf, met de Ander en met de wereld waarin we leven.

Jij schrijft!

Maak van je hart geen moordkuil!

Als je graag schrijft, of als je het leuk vindt om je vragen, gedachten, gevoelens, ideeën, inzichten te delen met anderen dan ben je van harte uitgenodigd om een bijdrage te leveren aan dit zogenaamde “gasten-blog”: …

… studenten, afgestudeerde coaches, docenten, medewerkers, coaches en therapeuten van elders, geïnteresseerden, deskundigen maar ook de „toevallige” bezoekers van deze website. Voel je vrij en stuur jouw bijdrage op naar margreet.rierink@coachingacademy.nl. (Het reageren op blogs kan rechtstreeks via deze website.)

We hanteren echter wel een paar spelregels

Wie bloggen er allemaal?

Veel studenten, oud-studenten en bevriende relaties van de Coaching Academy International en de New Jung Academy delen hun persoonlijke en professionele ervaringen, meningen, vraagstukken en voortschrijdende inzichten via een blog. Je kunt ze allemaal volgen!

Je bent van harte uitgenodigd om dat te doen. Niemand van ons heeft immers de waarheid in pacht. We leven in een wereld die vooral een kans maakt als we ons ontdoen van alle dogma’s, alle zogenaamde zekerheden, alle opinies die niet openstaan voor beter, meer of anders. Reageer, deel, participeer en draag bij aan een cultuur waarin we door het waardenvrij uitwisselen van ideeën, gevoelens en gedachten wegen kunnen vinden “waar nog niemand wegen waande” (vrij naar Emma Crebolder). Ontdek en deel …