jouw voornaam:

tussenvoegsel (indien van toepassing):

jouw achternaam:

ik ben een (verplicht):

jouw geboortdatum dd-mm-jj:

jouw email-adres (verplicht):

telefoonnummer waarop je het beste bereikbaar bent - liefst ook buiten kantooruren (verplicht):

jouw straatnaam (verplicht):

jouw huisnummer (verplicht):

jouw postcode (verplicht):

jouw woonplaats (verplicht):

Ik meld mij bij deze aan voor de Leergang Professioneel Opleider op
18 mei 2018 - 22 juni 2018 - 21 september 2018 - 2 november 2018

Ik realiseer mij dat mijn aanmelding definitief is zodra de Coaching Academy International deze aanmelding heeft ontvangen, verwerkt en bevestigd. (verplicht)

Ik verplicht mij bij deze tot de volledige betaling van het deelname bedrag. Ik ontvang hiervoor een factuur. (verplicht)

wil je ons aanvullend nog iets laten weten?

Ik ben akkoord met de algemene voorwaarden zoals die op deze website staan vermeld. (verplicht)

Als jouw aanmelding juist is ingevuld en je de "aanmeldknop" hebt aangeklikt, verschijnen er naast de "aanmeldknop" rondddraaiende pijltjes. Vervolgens verschijnt er een boodschap dat jouw aanmelding succesvol is verzonden. Mocht jouw aanmelding om de een of andere reden niet verzonden worden, kijk dan eerst even of je alle velden hebt ingevuld en/of geaccepteerd. Lukt het dan nog niet, bel dan met 035-6952772 of mail ons via info@coachingacademy.com. Dank voor je geduld!